Lapsa rakstīja:Zete rakstīja:Kādu laiku atpakaļ meklēju, vai darbadienu vakaros Rīgas centra tuvumā notiek kādi kopāadīšanas pasākumi, bet diemžēl patreiz viss šai frontē klusu. Tagad esam divas adītājas un tiekamies kādā no Rīgas centra kafejnīcām aptuveni reizi divās nedēļās pirmdienās 18:00 un dikti gribam satikt jaunas sejas.
Nu un kas traucē izsludināt kopāadīšanas pasākumu, lai arī citas sejas var piebiedroties? Te nekad neviens pasākumu kurators nav strādājis. Ko pašas noorganizējam, tas ir.
Zete rakstīja:Atzīšos godīgi, ka man pat neienāca prātā ierosināt šeit pasākumu publiskā vietā, tādā kā kafejnīca vai parciņš. Lasot iepriekšējās diskusijas ir radies iespaids, ka vienīgais variants, kas šeit tautai interesē, ir atsevišķas telpas. Kā arī, kad šis jautājums parādījās ravelry Latvian knitters grupā, tad viena dāma no labiski deva ziņu, ka ja atradīsim telpas, tad viņa šo info pados tālāk uz šejieni. Ņemot vērā, ka telpu mums nav, tad sākām spriest par iespēju tikties kafejnīca un vairs nevienam nebija arī intereses. Tiesa, ja tomēr ir vēlme šo jautājumu apspriest tālāk, tad droši vien būtu prātīgi pārvietot šo ierakstu uz jaunu tēmu, lai nepiespamotu šo.
Nu tad es kā foruma veterāns izsludinu tēmu - kas grib, pievienojas apspriešanā.
Sensenos laikos, vēl Musturam Elvē dzīvam esot, vismaz reizi mēnesī tika rīkoti adītāju burziņi. Kādu laiku tas notika Mārupes Kultūras namā, kādu laiku Jūrmalas (Majoru?) Kultūras namā. Bet! Esam tikušās un adījušas arī kafejnīcās, picērijās, pat parkā uz soliņiem. Galvenais ir gribēt! Un protams, ir vajadzīgs kāds, kas ierosina. Un tam nav obligāti jābūt aktīvam foruma biedram vai vecbiedram. Jo redz kā veterānam (lasi - Lapsai) sanāca ar pilotprojektu bibliotēkā - viens, divi, trīs cilvēki... Bet man, kurai jau tā visa diena bibliotēkā pavadīta, jāpaliek līdz pēdējam klientam, jāpavada. Nē, es nesūdzos, bija forši. Bet mazā aktivitāte mani sarūgtināja un es nolēmu neturpināt. Ja kāds noorganizēs līdzīgu pasākumu, lai kur tas būtu, apsolos iespēju robežās piedalīties!