zekje » 08 Mai 2014 22:11
fiasko
Tak man jau viss bija izdomāts. Sākumā mēģināju sarunāt mammu, jo viņa arī cako, pie tam 100x aktīvāk par mani, un viņai kā adītājai būtu interesanti. Domāju - mēs uz maiņām mazo ucinātu. Mamma pat piedāvājās stāvēt aiz šlagbauma ar ratiem. Bet izrādās, ka viņa ir jau aizņemta uz tiem datumiem. Tad nu es domāju, ka pati tikšu galā - izlikšu segu paēnī, jo ja bērns jau rāpos, tad sega zālē darbojas identiski kā sētiņa. Vai sadabūšu ergosomu goda apļiem. Pasēdētu pa dienu vienkārši izbaudot sabiedrību, pie kuras es netieku jau vairāk nekā pusgadu. Nu un te pieminētā pledvāvere ar dvīnēm - es ar dvīņiem arī nekur nebrauktu. Es nebrauktu arī ar lielo meitu. Toties Bērns Nr.2 man ir sanācis tik feins, ka ir bez kauna rādāma sabiedrībai, bez tam man līdz Ezergribiešiem ir nieka 45 minūtes ar auto. Man nav uķipuķi sindroma, un galva man ir ne tikai ēšanai.
Un tak runa vispār vairs nav par mani, nedz arī par citu dāmu, khemm, emocijām mazu bērnu sakarā, bet par līdz šim nezināmajiem noteikumiem. Tas, ka tie nav tikuši pateikti skaidri, liecina arī skudriņas jautājums par iespējamo dalību. Es noteikti esmu par noteikumu ievērošanu, jo esmu līdz kaulam principiāla. Tik principiāla, ka katru gadu pirmajā lapā boldētu pasākumam esenci un noteikumus.